post

Bliv fri for din gæld – tjen ekstra penge

Grunden til at man i første omgang har stiftet en gæld, er at man på daværende tidspunkt har haft et behov for ekstra penge. Lånet kan være blevet stiftet fordi man har haft brug for at kunne købe en ny hurtig bil, en lækker computer eller et flot nyt hus. Årsagen til at lånet er blevet stiftet er sådan er ikke altid den samme, men noget som ofte er det, er ønsket om at komme af med gælden. Dette ønske er dog ikke altid lige nemt at få opfyldt, da der kan være besvær med at få tilbagebetalt de lånte penge.

Vi vil i første omgang gerne sige, at står man med en gæld på flere millioner kroner, vil de værktøjer og metoder som vi viser nu, nok ikke kunne betale sig. Det skal dog siges at der sagtens er hjælp at hente, hvis gælden er indenfor nogenlunde økonomisk rækkevidde.

Jeg selv, stifteren af denne side, indhentede på det tidspunkt jeg stod i gæld, omkring 80.000 kr. af de penge jeg skyldte, ved hjælp af blandt andet disse metoder. Det kan altså godt betale sig at følge med!

Tjen penge for din mening

Dette er en af de metoder som kan skaffe dig en let ekstra indkomst på godt og vel 3-4000 kr. om måneden. Dette er så også absolut det højeste du kan tjene, da denne metode bygger på absolut ingen risiko og egentlig bare kræver at du fortæller din mening.

Måden du tjener penge for din mening på, er ved at tilmelde dig nogle forskellige undersøgelsesportaler, som alle forsøger at samle forbruger data ind til firmaer. Som belønning for din besvarelse af disse spørgsmål, bliver du betalt pr. udført spørgeundersøgelse. Jo flere undersøgelsesportaler du tilmelder dig, des flere penge kan du tjene. Moneymarket.dk har lavet en lang liste over hjemmesider hvor du netop kan tjene penge for din mening, denne liste kan du se her, eller trykke på knappen nedenfor.

Tjen penge på at sælge brugte ting

En meget velkendt men også meget brugbar metode at tjene penge på, er ved at sælge dine gamle ting og sager. Dette kan gøres på portaler som eksempelvis Den Blå Avis eller Gul og Gratis, eller blot ved at stable dit eget lille loppemarked på benene. Denne indtjeningsmetode har naturligvis en begrænsning, da du jo ikke kan sælge alt hvad du ejer. Dette er dog en ret god måde at tjene de første par tusinde kroner.

Tjen penge ved handel med binære optioner

Denne metode er velsagtens den metode som der giver dig bedst mulighed for at tjene mange penge. Handel med binære optioner er en velkendt handelsform rundt omkring i verden, og er sådan set ganske simpel. Man investerer et hvis beløb, på hvorvidt et værdipapir (kan være guld, sølv, olie osv.), stiger eller falder i værdi.

Man skal som ofte ligge et hvis startbeløb som man, hvis man har lyst, altid kan trække ud igen. Man bruger så de investerede penge på at handle på disse forskellige værdipapirer, og får en god chance for at tjene penge. Vi har på kreditmuligheder.dk lært en metode som giver nogle gode værktøjer til at tjene penge på binære optioner.

Metoden her har faktisk hjulpet Kirsten her på redaktionen, med at tjene 13.000 kroner på 2 uger, så dette kan klart være med til at hjælpe dig ud af din gæld.

Du kan læse mere om præcis den metode som giver dig størst indtjeningsmuligheder på hjemmesiden Moneymarket.dk. Se den film som er blevet lagt op på siden, da den vil give dig et klart indblik i hvordan man gør.