post

Lån trods RKI

Er man endt som registrant i Ribers Kredit Information (bedre kendt som RKI), kan man stå overfor visse udfordringer og begrænsninger når det kommer til mange ting i dagligdagens gang. Det kan ikke være lige nemt at få forsikringer og selv nogle mobilselskaber ønsker ikke at yde deres service.

Grunden til at du er endt på denne side, er nok grundet en af de andre forhindringer som du står overfor. At du ikke kan få et lån…

Men fortvivl nu ikke helt… Her på kreditmuligheder.dk forsøger vi at hjælpe dig til at få et lån trods din registrering i RKI, og giver samtidig værktøjer som kan hjælpe dig med at komme af med din gæld.

Muligheder for lån trods RKI

Som der også blev beskrevet tidligere, er RKI med til at sætte en række barrierer op, når det kommer til stiftelse af nye lån. Experian, som er det firma og den database som administrerer Ribers Kredit Information(RKI), giver information til andre firmaer som eksempelvis banker og forsikringsselskaber, om folks kreditværdighed. Står man optaget i RKI vil næsten alle firmaer vurdere én som ikke-kreditværdig og vil derfor ikke tilbyde et lån, da de går ud fra at man ikke betaler det tilbage.

Hvordan kan jeg så stifte et lån?

Det skal i første omgang fortælles, at en stiftelse af et lån, når man er medlem af RKI, ofte indebærer høje renter og har man indenfor en kortere tidsperiode mulighed for at betale sig ud af sin gæld, anbefaler vi at man venter med at stifte lånet.

  1. Stift et lån hvis du har fast ejendom

Det kan godt lade sig gøre at stifte et lån hos nogle firmaer, så længe man har en fast ejendom. Dette kan være et hus eller et sommerhus som man ejer. Med dette kan man tage et lån i den friværdi som er i ejendommen. Dette gælder ikke for andelsboliger.

  1. Lån af nære venner eller familie

I langt de fleste tilfælde vil dine kære hjælpe dig, hvis du står presset rent økonomisk. Dette er oftest den billigste, men også den pinligste løsning. Husk at skriv en kontrakt mellem jer, hvor lånerammerne bliver fastlagt.

  1. Foretag et mikro-/smslån

I meget sjældne tilfælde har man hos nogle firmaer mulighed for at stifte et lån indenfor lånerammen 1000-5000 kr. Disse lån ses som nævn i meget sjældne tilfælde, og er ekstremt dyre at etablere.

Hvad er den bedste løsning for mig?

Som du nok har kunnet læse dig frem til, er mulighederne for at stifte et lån, når du er medlem af RKI rigtig få. Desuden er det ikke nogle ret gode muligheder, og vi anbefaler generelt at man holder sig væk fra at låne flere penge hvis man er medlem er RKI.

Vi anbefaler dig kraftigt at søge noget professionelt hjælp til at komme af med din gæld. Vi har her på siden skrevet en artikel om det at få hjælp til sin gæld, og denne kan du læse her.

Du har selvfølgelig også mulighed for at betale dig ud af din gæld ved egen hjælp. Som oftest vil langt de fleste komme ud af RKI indenfor et par måneder eller år, men denne proces kan gøres væsentlig hurtigere med de rette værktøjer. Vi har også her skrevet en artikel om det at tjene nogle ekstra penge, og denne kan du læse her.

[ezcol_1quarter]  [/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

Lær at tjen penge

Lær at tjen nemme ekstra penge

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

Få hjælp til din gæld

Få hjælp til din gæld af professionelle

[/ezcol_1quarter][ezcol_1quarter_end]  [/ezcol_1quarter_end]