post

Få hjælp til gæld

Det er ikke lige nemt for alle at fortælle sin omverden at man står i gæld, og er man registreret i RKI kan det virke mere eller mindre håbløst at komme af med gælden.

Flere og flere mennesker står i dag med en gæld som synes mere eller mindre umulig at komme af med, og netop dette kan ødelægge livsglæden hos en person fuldstændig.

Man kan i dag få professionel hjælp af folk som er specialiseret i budgettering og økonomi, og disse fagfolk kan være med til at hjælpe dig med at få en ny start.

Hvad kan en gældsrådgiver?

Søger man hjælp hos en professionel gældsvejleder, kan man i langt de fleste tilfælde få en betydelig hjælp til den gæld man står i, og det kan derfor rigtig godt betale sig.

I mange tilfælde er det svært selv at se en udvej ud af den økonomiske krise, og man kan let få brug for en professionel til at tage sig af de ting som lægger en byrde på dig.

En gældshjælper kan sørge for kontakten med dine kreditorer, og hjælpe dig med at få tid, overskud og ro. Samtidig kan en professionel person som denne arbejde på at skabe en bedre ordning mellem dig og dine kreditorer, hvilket vil resultere i en væsentlig bedre og mere overskuelig gældsordning.

Hvordan bliver jeg gældsfri?

Svaret på dette spørgsmål er naturligvis at betale sig ud af den, men hvad nu hvis dette ikke bare er så ligetil, og måske aldrig bliver det?

En gældsrådgiver vil for det første give dig nogle værktøjer som du kan bruge til at spare penge og for det andet finde en løsningsmodel for din nuværende økonomiske situation.

Der er typisk 4 områder som der vil blive arbejdet på, under dit samarbejde med en gældsrådgiver.

  1. Gældssanering

Dette er en ordning hvor din gæld nedsættes til et beløb som så skal betales indenfor en hvis periode, typisk indenfor 5 år. Denne gældssanering vil din rådgiver naturligvis tage sig af.

  1. Frivillig akkord

Dette er en aftale som indgås mellem dig og dine kreditorer, og omhandler hvordan du skal betale det beløb du skylder tilbage. Formålet med denne type aftale er, at etablere en aftale om at betale et engangsbeløb som endelig afregning for din gæld.

  1. Budgetlægning

Dette omfatter en sammenregning af alle dine udgifte og indtægter, og der findes her frem til hvor der kan spares penge i din økonomi. Dette skaber et overblik over din økonomiske situation.

  1. Låneomlægning

Dette vil indebærer mulighederne for optagelse af et nyt lån og samtidig tilbagebetaling af et eller flere eksisterende lån. Dette kan betyde væsentligt lavere renter for dig, og en langt større overskuelighed.

 

Hvem tilbyder denne hjælp?

Man kan få hjælp til sin gæld ved at opsøge en professionel. Hos Kreditmuligheder.dk anbefaler vi kraftigt Curodan. Dette er en af Danmarks specialister når det kommer til hjælp til gæld, og har mange professionelle fagfolk til rådighed. Curodan tilbyder ekstremt billig hjælp til folk som står i gæld. Du kan eventuelt tage ansøge om hjælp hos dem, hvilket er ganske gratis.

Besøg Curodan

Er der andre muligheder?

Der er naturligvis mange andre muligheder for at komme ud af sin gæld, og den mest oplagte er vel egentlig bare at spare flere penge, og tjene flere penge. Ved at gøre dette kan man hurtigere betale sig ud af sin gæld. Dette er dog ikke altid lige nemt, så Kreditmuligheder.dk har derfor samlet en række råd og metoder til hvordan du både kan spare og tjene penge. Se dem her eller klik på figuren forneden.

Klik på ikonet for at læse vores guide

Klik på ikonet for at læse vores guide